Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Με τη μαθητική παρέλαση στην κεντρική παραλιακή οδό, κορυφώθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Χώρα της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Παρασκευή το απόγευμα το Twitter περνάει και επίσημα στα χέρια του Έλον Μάσκ, του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με επισημότητα και τις δέουσες τιμές γιορτάστηκε ανήμερα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου η εθνική επέτειος του «ΟΧΙ» στην Αλυκή της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το «καλάθι νοικοκυριού» ξεκινά με 51 προϊόντα και θα ανανεώνεται κάθε Τετάρτη - Πώς θα ξεχωρίζετε τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Σασμός έχει καταφέρει να κάνει την ίδια επιτυχία με την πρώτη και να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης, παραμένοντας στην πρώτη θέση από την ημέρα της πρεμιέρας της μέχρι και σήμερα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, μετά την επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις μνήμης για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ», τα νιάτα της Παροικίας, το μέλλον του τόπου, παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων, παρέλασαν καμαρωτά και περήφανα στην παραλιακή οδό της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρικές ήταν φέτος στην Πάρο οι εκδηλώσεις απότισης φόρου τιμής, στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδας 82 χρόνια πριν, όταν ο λαός μας αντέταξε ένα ηχηρό «ΟΧΙ» στην επέλαση του φασισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Οκτώβριος εκπνέει οσονούπω, ο καιρός εξακολουθεί να είναι αρκετά καλός για την εποχή, και ως εκ τούτου κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να φθάνουν στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 13:38

Το στημένο Μουντιάλ της Ιταλίας

Η χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων ή ακόμα και διοργανώσεων δεν αποτελεί φαινόμενο της σύγχρονης εποχής. Αντιθέτως, τέτοια φαινόμενα συναντώνται και τον προηγούμενο αιώνα με δημοφιλέστερο όλων το αποκαλούμενο μέχρι και σήμερα «στημένο Μουντιάλ της Ιταλίας».

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 13:36

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Μαγιόρκα

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής (28/10) ενόψει και του γεμάτου προγράμματος του Σαββατοκύριακου.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos