Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Ο καιρός της Μ. Εβδομάδας στα νησιά των Κυκλάδων θα δείξει δύο «πρόσωπα». Το ένα φθινοπωρινό έως χειμωνιάτικο μέχρι τα μέσα περίπου της εβδομάδας, και το άλλο ανοιξιάτικο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 1544 θα μπορούν να απευθύνονται οι οδηγοί και οι πολίτες, προκειμένου να επικοινωνούν με το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά τα κρούσματα στην Ελλάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.673.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι το ματς που τραβάει τα βλέμματα απόψε. Μυρίζει έντονα το «Χ» στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Αξίζει το διπλό της σεληνιασμένης Λειψίας, ενώ έχει μπει στις… ράγες το τρένο της Μπεσίκτας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την νέα παράταση της Covid-19 notam πτήσεων εξωτερικού με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Πάρου έζησε εν μέσω άνοιξης μια νύχτα τρελού ανέμου που φυσούσε μανιωδώς και όπως φαίνεται προκάλεσε σήμερα, ανήμερα της Κυριακής των Βαϊων, προβλήματα στις προγραμματισμένες πτήσεις προς το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 14:15

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 60χρονου, από τη μαρίνα Γουβιών ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ειδικότητα της Μαρίνας Πατούλη είναι ξεκάθαρα να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της και πως να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης μετά από κάθε εμφάνισή της, η οποία είναι πράγματι μια και μία. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και προκάλεσε φυσικά πανζουρλισμό, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει αποδέκτρια αρνητικών και επικριτικών σχολίων, με την ίδια βέβαια να απαντά αφοπλιστικά.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μπορεί Πάσχα να κάνουμε με τα υπάρχοντα μέτρα, αλλά αμέσως μετά, την 1η Μαϊου αναμένεται να αρθούν. Τι θα γίνει όμως με τις μάσκες;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos