Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Η Γερμανίδα δρομέας, Αλίσα Σμιντ, συμμετείχε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στα 23 της χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο Ηλίας Μπόγδανος με την καλλονή σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ασύλληπτη είναι η καταστροφή από την φωτιά στην Πεντέλη που ξέσπασε την Τρίτη (19/7) και έκανε στάχτη σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και χιλιάδες στρέμματα γης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 22:24

Λ.Σ Πάρου: Μια οφειλόμενη απάντηση

Κατανοώ τον Νίκο Σαρρή και αντιλαμβάνομαι την αγωνία του για το μέλλον του Δημοτικού Ωδείου.Πέρα από τις ευαισθησίες που έχει σαν άνθρωπος του πολιτισμού,έχει και ένα επιπλέον λόγο. Το Δημοτικό Ωδείο αποτελεί τη μετεξέλιξη του «σπόρου» της μουσικής παιδείας στο νησί μας, που με υπομονή και επιμονή ο ίδιος έσπειρε σε άλλους καιρούς και χρόνους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δηλώνει παρών στο φετινό Ευρωμπάσκετ 2022! Με μια ανάρτησή του στο Instagram κατέστησε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα φορέσει τα “γαλανόλευκα” για άλλη μια φορά στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μάριο Ντράγκι έλαβε 95 ψήφους υπέρ και 38 κατά, σε σύνολο 321, καθώς η Φόρτσα Ιτάλια, η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια απείχαν από τη διαδικασία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022 στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Μύρωνα Στρατή στην Παροικία στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με την τελευταία πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλου, όταν θα αρχίσουν να εξασθενούν, θα ξεκινήσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο με αφορμή τα 10 χρόνια από το θάνατό του, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 21:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 21:08

Πέφτει η κυβέρνηση Ντράγκι

Πέντε Αστέρια, Λέγκα και Φόρτσα Ιτάλια δεν συμμετέχουν στην διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε νωρίτερα ο Ντράγκι - Ο Ιταλός πρωθυπουργός άφησε νωρίτερα ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos