Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Οι κροίσοι με περιουσία άνω του ενός εκατ. ευρώ εκμεταλλεύονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας, όπως τη γεωγραφική θέση, το κλίμα και την ποιότητα ζωής, δίνοντας ψήφο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 12, 13, 16, 30, 36 και Τζόκερ το 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας μυστηριώδης άντρας μπαίνει στη νέα σεζόν, για να σκορπίσει τον τρόμο. Σκοπός του είναι να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, για το αίμα που χύθηκε στους Βρουλάκηδες. Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω και να δικαιώσει τη μνήμη όλων όσων χάθηκαν. Ποιος είναι ο Παύλος που έρχεται στη σειρά Σασμός;

Κατηγορία LIFESTYLE

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει ο δείκτης θετικότητας σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων. Η νέα έξαρση και η μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα, οδηγεί σε προβληματισμό στις τουριστικά ειδικά περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα υπερμικρόβιο που χαρακτηρίζεται ως «δυνητικά θανατηφόρο» από τους αρμόδιους φορείς, εντοπίστηκαν ποσότητες χοιρινού σε βρετανικό σούπερ μάρκετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Νάξο επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συνοδεύοντας τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε ερώτηση για την σημαντική καθυστέρηση της εφαρμογής του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Πάρου επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Χάλαρα στην Κέα το απόγευμα της Τρίτης με την πυροσβεστική του νησιού να έχει τεθεί σε συναγερμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε μία εφημερία, αυτήν της Δευτέρας 4 προς Τρίτη 5 Ιουλίου, γέμισε μία κλινική για ασθενείς με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, γεγονός που καταδεικνύει ότι η πορεία του ιού έχει πάρει εμφανώς και πάλι την ανιούσα και το σύστημα υγείας έχει αρχίσει και πάλι να δέχεται μία πρώτη πίεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos