Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Aντικαπνιστικός νόμος: Οι δύο αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω – κάτω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία εκφράζουν οι επιστήμονες για το δεύτερο κύμα των ιογενών λοιμώξεων που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες, ενώ φάρμακα πρώτης γραμμής, όπως αντιπυρετικά και αντιβιώσεις, εξακολουθούν να απουσιάζουν από τα ράφια των φαρμακείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίζοντας δύο βραβεία στην έκθεση CES 2023, η εταιρεία SMART Tire Company (STC) ετοιμάζεται να ξεκινήσει την παραγωγή ελαστικών χωρίς αέρα, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία, η οποία αναπτύχθηκε από τη NASA.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντός του Ιανουαρίου θα γίνουν νέες κληρώσεις για voucher διακοπών και συγκεκριμένα για το Τουρισμός για Όλους αλλά και το North Evia Pass, όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πρόωρες κάλπες την 14η Μαΐου φαίνεται πως προσανατολίζεται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υπαινίχθηκε για ακόμη μια φορά ότι οι εκλογές του 2023 θα μετακινηθούν νωρίτερα από τον Ιούνιο, σύμφωνα με την Bloomberg.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής (15/01) με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, "κλάσικο" στο ισπανικό Σούπερ Καπ και πολλά ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Τότεναμ κοντράρεται με την Άρσεναλ στη «μάχη» του βορείου Λονδίνου και ο άσος βγάζει… μάτι από άποψη απόδοσης. Ρισκάρουμε με τριπλασιασμό…

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία ακολουθεί μια «θετική δυναμική» μετά την ανακοίνωση της κατάληψης της πόλης Σολεντάρ, στην ανατολική Ουκρανία, μια κατάληψη την οποία το Κίεβο εξακολουθεί να αρνείται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους 67 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των νεκρών από τη συντριβή αεροσκάφους της Yeti Airlines στην Ποχάρα του Νεπάλ (κεντρικά), στη χειρότερη αεροπορική τραγωδία στη μικρή αυτή χώρα των Ιμαλαΐων τα τελευταία σχεδόν πέντε χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos