×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 - Psts.gr

O  ΣΥΡΙΖΑ με Δελτίο Τύπου της 10 – 4 – 2014  θέτει μεταξύ άλλων ζητημάτων που αφορούν στο Κέντρο Υγείας Πάρου, και θέμα που έχει να κάνει, όπως επικαλείται, με προβλήματα θεσμοθέτησης σχετικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε επιτυχία διοργανώθηκε η πρώτη Έκθεση με έργα του "Εργαστηρίου Ψηφιδωτού" του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατά την συνεδρίαση της 28ης Απριλίου το διοικητικό συμβούλιο , συζήτησε το 1ο θέμα που αφορούσε ,την απόφαση για συνάντηση με τους υποψηφίους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών  και αποφάσισε ομόφωνα να συναντηθεί με όλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την παρουσίαση του νέου γηπέδου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δημοτικός συνδυασμός Αντιπάρου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» δημοσιοποίησε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ενόψει των εκλογών του Μαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με θέμα την προβληματική εξυπηρέτηση των κάτοικων της Σαντορίνης που είναι ασφαλισμένοι στον Ο.Α.Ε.Ε., κατέθεσε ο Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης , το Δήμο Πάρου και την Ε.Σ.Κ.Κ. διοργανώνει τουρνουά 3 με 3 στις 10-11 Μαΐου στο Δημοτικό σχολείο Αρχιλόχου - Μάρπησσας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανένας περιορισμός δεν θα υπάρχει στις προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαδίκτυο, σύμφωνα

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας σας προσκαλεί στην 4η ΈΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ, από 1 έως 11 Μαΐου στο Χώρο Τέχνης του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μέχρι σήμερα ονειρευόμουν έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τις σελίδες των βιβλίων μου.. Έρχεται  όμως κάποτε η στιγμή που περνάς από τα λόγια στις πράξεις, αν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos