Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 - Psts.gr
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 14:12

Θάνατος άνδρα στην Πάρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάρου ότι ένας 79χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο βρίσκονται ήδη στελέχη της ΟΠΚΕ με στόχο να καταπολεμήσουν την εγκληματική δράση οργανωμένων ομάδων... στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλικία 91 ετών πέθανε το περασμένο Σάββατο 13 Ιουλίου ο γνωστός επιχειρηματίας του χώρου των κατασκευών Μπάμπης Βωβός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου την Κυριακή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Ιούλιο του 2022 έως τον Σεπτέμβριο του 2023, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προχώρησε σε διαδοχικές αυξήσεις του επιτοκίου διευκόλυνσης αποδοχής καταθέσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περιοχή, που έχει πρόβλημα με την ύδρευση για διάφορους λόγους αντιμετωπίζει ολοένα εντονότερα το «θηρίο» της υφαλμύρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos