Έκθεση με ζωγραφιές μαθητών, με θέμα: "'Όχι βία στα σχολεία"

13 Μαρτίου 2015 15:49

Σας γνωρίζουμε ότι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Σίφνου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και στο κάλεσμα του Συλλόγου «Οι Γλάροι του Αιγαίου», ετοίμασαν με τη φροντίδα της καθηγήτριας εικαστικών κα Μαρίας Τζιροζίδου ζωγραφιές με θέμα "ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" (Bullying).

Τα έργα των παιδιών θα εκτεθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαρτίου, ενώ η καλύτερη ζωγραφιά θα γίνει αφίσα και σήμα κατατεθέν των «ΓΛΑΡΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ» για το 2015.

Την έκθεση, που στη συνέχεια θα μεταφερθεί και θα διακοσμήσει τους διαδρόμους της Παιδιατρικής του Τζάνειου Νοσοκομείου, μπορείτε να επισκεφτείτε κατά τις ώρες διεξαγωγής των ενημερωτικών ομιλιών – συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν το διήμερο αυτό στο Πολιτιστικό Κέντρο, από τους γιατρούς και ψυχολόγους του Συλλόγου «Οι Γλάροι του Αιγαίου», σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Σίφνος, 13.3.2015

Κωνσταντίνος Σούλης
Πρόεδρος Δ.Σ., εντεταλμένος σε θέματα παιδείας και υγείας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos