Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων και χρημάτων, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 55.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα Vodafone Posidonia, η μεγάλη, περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Ιδρύματος Vodafone για τη θωράκιση του θαλάσσιου οικοσυστήματος, ενάντια στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, δημιούργησε τους πρώτους λεπτομερείς και πλήρους κάλυψης χάρτες Ποσειδωνίας σε επιλεγμένα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κλίμα έντασης δημιουργεί στο Αιγαίο η Τουρκία, λίγο μετά τις προκλήσεις Ερντογάν από την Κύπρο, καθώς τα τελευταία 24ωρα επιχειρεί να ταράξει τα νερά μεταξύ Κάσου και Καρπάθου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 13:44

Όλα τα highlights του ANIMASYROS 2024!

Έναρξη με το πολυβραβευμένο Sultana’s Dream σε πανελλαδική πρεμιέρα, ευρωπαϊκά βραβεία Emile Awards, μία νέα στρατηγική συνεργασία με το Φεστιβάλ του Annecy, “Αφρική: μία ήπειρος κινουμένων σχεδίων” ως κύρια θεματική του Φεστιβάλ, αφιέρωμα στο ανιμέισον της Σλοβακίας, του Μεξικού και της Τσεχίας, οι αγαπημένες Animapride ταινίες του Κωνσταντίνου Γιάνναρη & Greek Animation Talks με τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι μερικά μόνο από τα highlights του ANIMASYROS 2024!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kριτήρια είναι η γεωγραφική της θέση, τα θαλάσσια ρεύματα και το φυσικό της κάλλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κερατσινίου ότι στην προβλήτα ΙΙ του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο Ικόνιο Κερατσινίου εκδηλώθηκε φωτιά σε εμπορεύματα (ηλεκτρικά ποδήλατα μπαταρίας).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαινισμένο, με πολλές επεμβάσεις που έχουν εκσυγχρονίσει τις υποδομές του και έχουν βελτιώσει τις συνθήκες επίσκεψης αλλά και την εμπειρία του κοινού είναι πλέον το Αρχαιολογικό Μουσείο της Δήλου, που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θύμα κλοπής έπεσε ένας Ισραηλινός 31 ετών, ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, μαζί με τους φίλους του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos