Εξόφληση δωματίων από το Δήμο Σίφνου για το 9ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» 2015

27 Οκτωβρίου 2015 13:57

Ο Δήμος Σίφνου, στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης του 9ου Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», ανέλαβε, όπως
κάθε χρόνο, να καλύψει οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών φιλοξενίας των μελών των αποστολών και των επίσημων καλεσμένων.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι όλες οι οφειλές προς τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και επιπλωμένων διαμερισμάτων που διέθεσαν τα καταλύματά τους για το σκοπό αυτό, μετά από κατάθεση προσφορών, εξοφλήθηκαν στις 15 Οκτωβρίου 2015. Για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ του 2014 οι αντίστοιχες οφειλές είχαν καταβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου του 2014 και για το έτος 2013 οι οφειλές καταβλήθηκαν στους ιδιοκτήτες τμηματικά, από τον Οκτώβριο έως και τις 27 Δεκεμβρίου του 2013.

 

Το παρόν δελτίο τύπου, εκτός από τον ενημερωτικό του χαρακτήρα, έχει ως στόχο την υπογράμμιση της αξιοπιστίας του Δήμου Σίφνου στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μην αποτρέπονται οι ιδιοκτήτες να διαθέτουν τα καταλύματά τους, λόγω φόβου πληρωμής τους σε άγνωστο και πολύ μελλοντικό χρόνο.

Ο Δήμος Σίφνου τα τελευταία 3 χρόνια (μετά τη συστηματική προσπάθεια που προηγήθηκε από το 2011 για νοικοκύρεμα των οικονομικών του, λόγω του τεράστιου ελλείμματος που παραλάβαμε), χτίζει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες του νησιού, εγγυάται την έγκαιρη εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεών του και αντιστέκεται σε κάθε κακόβουλη προσπάθεια αραπληροφόρησης και άρα παρεμπόδισης της ομαλής διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Σίφνος, 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos