Σύλληψη (2) ημεδαπών για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Σύρο

10 Οκτωβρίου 2016 15:43

Σύλληψη (2) ημεδαπών για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Σύρο


Την 08-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 44 ετών γιατί προέβαιναν παράνομα σε μεταφορά επιβατών έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Δ.Χ. λεωφορείο.


Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 08-10-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Θήρα

Την 08-10-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι το πρωί της ίδιας μέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε ρολόι χειρός από 46χρονο υπήκοο Κίνας. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα Την 08-10-2016 το απόγευμα συνελήφθη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 24χρονος υπήκοος Συρίας γιατί κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos