Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, δύο μίλια ανοιχτά του ενυδρείου Ρόδου, επιχείρηση διάσωσης του πληρώματος

15 Ιουνίου 2017 23:28

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο MED STAR το οποίο μεταφέρει φορτηγά αυτοκίνητα .

Εκτός από το πλήρωμα, στο σκάφος επιβαίνει και ένας επιβάτης ως οδηγός φορτηγού οχήματος. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και αυτό που προέχει είναι να απομακρυνθούν με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύσουν και στη συνέχεια να γίνει διάσωση του πλοίου.
Για την υπόθεση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αξιωματικοί του οποίου σε συνεργασία με τους τοπικούς αξιωματικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου συντονίζουν την επιχείρηση.

Στην επιχείρηση παίρνει μέρος από τις 10 το βράδυ και ελικόπτερο διάσωσης.

Η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου

"Σε εγκατάλειψη του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου «med star» σημαίας Κύπρου, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε μία από τις κύριες μηχανές ,προχωρούν οι 31 επιβαίνοντές του, δύο ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ρόδου. Το πλοίο είχε αναχωρήσει με 29 άτομα πλήρωμα και ένα οδηγό από τη Ρόδο με προορισμό τη Σαντορίνη φορτωμένο με φορτηγά οχήματα. Στο σημείο όπου βρίσκεται το φλεγόμενο πλοίο σπεύδουν τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού , τέσσερα παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο super puma της πολεμικής αεροπορίας."

www.rodiaki.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos