Αρκετές συλλήψεις στις Κυκλάδες σε Ιο, Σαντορίνη και Μύκονο

02 Αυγούστου 2017 14:20

Την 01-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 19 και 25 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μύκονο Την 01-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 21χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στην Ίο Την 01-08-2017 το βράδυ συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στη κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μεθαμφεταμίνης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για εξώθηση ανήλικου παιδιού σε άσκηση υπαίθριου εμπορίου στη Θήρα Την 01-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 23χρονος ημεδαπός ο οποίος εξωθούσε και επέτρεπε σε ανήλικο τέκνο του να ασκεί παράνομα υπαίθριο εμπόριο.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos