Συλλήψεις σε Μήλο, Κέα, Τήνο και Μύκονο

14 Αυγούστου 2017 14:11

 Την 12-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλο, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες και ξαπλώστρες διαθέτοντας αυτές σε λουόμενους καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στην Κέα Την 12-08-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας και 37χρονος ημεδαπός, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Τήνο Την 12-08-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 43χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Μήλο Την 13-08-2017 το πρωί συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 36χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων στην Μύκονο Στις 13-08-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 31χρονος υπήκοος Ιταλίας ο οποίος κατείχε -7- πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 50€. Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Μήλο Την 14-08-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δυο ημεδαποί ηλικίας από 28 και 38 ετών, οι οποίοι κατά περίπτωση λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos