Οικογενειακή τραγωδία "δείχνουν" οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στην Αντίπαρο...

23 Ιουλίου 2018 03:42

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών οι οποίες με τη συνδρομή κλιμακίου της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση της δολοφονίας 65χρονου επιχειρηματία στην Αντίπαρο.

Το θύμα ήταν Έλληνας επιχειρηματίας μη αντιπαριώτικης ή παριανής εντοπιότητας, και δραστηριοποιούταν εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιουλίου με όργανο του εγκλήματος αιχμηρό αντικείμενο το οποίο έφερε στο σώμα του. Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αντιπάρου και διατηρούσε μια φιλήσυχη οικογένεια στο νησί.

Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, επικεντρώνονται στο οικογενειακό του περιβάλλον. Πρόκειται όπως όλα δείχνουν, για μια οικογενειακή τραγωδία με θύμα έναν καθ΄όλα ευυπόληπτο και αξιαγάπητο επιχειρηματία της Αντιπάρου το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με άγριο τρόπο αναπάντεχα. Στη σορό του άτυχου άνδρα θα διενεργηθεί ιατροδικαστική νεκροψία - νεκροτομή.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos