Φρενίτιδα για το Τζόκερ που απόψε κληρώνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ

03 Μαρτίου 2019 14:15

Όλοι ψάχνουν τους έξι μαγικούς αριθμούς που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Η κλήρωση του Τζόκερ θα γίνει το βράδυ της Κυριακής και όσοι παίζουν ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει και έβδομο τζακποτ…

Στην περίπτωση που βρεθεί τυχερός ή τυχεροί στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ, θα μοιραστούν τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έξι συνεχόμενα τζακ ποτ έχουν «απογειώσει» το ποσό και όλοι αναζητούν το «5+1» που θα αναδείξει η αποψινή κλήρωση.

Για την επιλογή των τυχερών αριθμών αρκετοί παίκτες συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων κληρώσεων. Για παράδειγμα, παρακολουθούν τους αριθμούς που δεν έχουν εμφανιστεί πολλές φορές ελπίζοντας ότι η κληρωτίδα θα τους αναδείξει στην επόμενη κλήρωση.

Από την επεξεργασία των στοιχείων, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, προκύπτουν τα παρακάτω:

Aριθμοί Πεντάδας

Ανάμεσα στους 45 αριθμούς από τους οποίους προκύπτουν οι πρώτοι πέντε αριθμοί της κλήρωσης, έξι έχουν να εμφανιστούν σε περισσότερες από 15 κληρώσεις. Συγκεκριμένα:

35 – 23 κληρώσεις
4 – 23 κληρώσεις
22 – 22 κληρώσεις
24 – 19 κληρώσεις
11 – 17 κληρώσεις
12 – 16 κληρώσεις
Αριθμός ΤΖΟΚΕΡ

Όσον αφορά στο «χρυσό» αριθμό ΤΖΟΚΕΡ, τα 3 νούμερα που δεν έχουν εμφανιστεί για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι τα παρακάτω:

16 – 93 κληρώσεις
19 – 64 κληρώσεις
6 – 60 κληρώσεις

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos