Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλου στη Μύκονο

28 Μαρτίου 2019 12:18

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και όπλου, συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στο Νέο Λιμένα Μυκόνου ''ΤΟΥΡΛΟΣ''.


Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν τα παραπάνω στελέχη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9 κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε στην κατοχή του έξι (06) διαφανείς νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 22,71 γραμμαρίων, καθώς και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μεταλλική λάμα μήκους έξι (06) εκατοστών. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους της διαμονής του στη Μύκονο και της απαγόρευσης εξόδου από του χώρα που του είχε επιβληθεί παλαιότερα.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά τα οποία θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Σύρου, καθώς και το μαχαίρι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos