Μηχανική βλάβη σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο προς Μύκονο

03 Απριλίου 2019 12:10

Ανησυχία ανάμεσα στους 134 επιβάτες του «Αικατερίνη Π.» που αναρωτιούνται γιατί το πλοίο δεν επιστρέφει στο πλησιέστερο λιμάνι της Άνδρου


Ταλαιπωρία για τους 134 επιβάτες που ταξιδεύουν σήμερα το πρωί με το πλοίο Αικατερίνη Π., το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμεναρχείου, το καράβι παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή, λίγη ώρα αφότου αναχώρησε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο.

Το καράβι αυτήν την ώρα επιστρέφει Ραφήνα, όπου αναμένεται να φτάσει γύρω στις 12.30, πλέοντας με μία μηχανή. Αν και το «Αικατερίνη Π.» δεν ζήτησε συνδρομή, αξίζει να σημειωθεί ότι πλησίον του βρίσκονται το «Θεολόγος Π.» και δύο σκάφη του Λιμενικού, για προληπτικούς λόγους.

Επιβάτιδα του «Αικατερίνη Π.» που επικοινώνησε με το protothema.gr αναφέρει ότι, μέσω των μεγαφώνων, ανακοινώθηκε στους επιβάτες στις 10.20 ότι το πλοίο θα επιστρέψει στη Ραφήνα λόγω μηχανικής βλάβης. Η ίδια ανέφερε επίσης, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές, ότι το πλοίο χτύπησε σε ξέρα μετά την αναχώρησή του από την Άνδρο.

Όπως αναφέρει, ανησυχία επικρατεί αυτήν την ώρα στο πλοίο, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τη βλάβη, με τον κόσμο να αναρωτιέται γιατί το καράβι δεν επιστρέφει στο πλησιέστερο λιμάνι της Τήνου, αντί να διανύσει όλη την απόσταση της επιστροφής στη Ραφήνα.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos