Δήλωση κυψελών διαχείμασης έτους 2019. Αιτήσεις έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

23 Οκτωβρίου 2019 16:45

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων-δηλώσεων καταγραφής των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών.


Η καταγραφή θα γίνεται με αίτηση-δήλωση από όλους τους μελισσοκόμους-κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων κάθε χρόνο μέχρι 31 Δεκεμβρίου, στις κατά τόπους Διευθύνσεις και Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα. Επιτόπιοι έλεγχοι μπορεί να γίνονται ανά πάσα στιγμή από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2019, δεν απαιτείται η υποβολή αίτησης- δήλωσης των κατεχόμενων κυψελών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου στη Ρόδο τηλ. 2241364915, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Κυκλάδων στη Σύρο τηλ.2281098833, καθώς και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ε.Π.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos