Qatar Airways: Απευθείας πτήση Σαντορίνη-Ντόχα

09 Ιανουαρίου 2020 15:46

Η Qatar Airways ανακοίνωσε την έναρξη νέων εποχιακών πτήσεων με το δρομολόγιο Σαντορίνη-Ντόχα να ξεχωρίζει.

Ο CEO της Fraport Greece Alexander Zinell με αφορμή την ανακοίνωση νέου δρομολογίου Σαντορίνης – Ντόχα (JTR-DOH) από την Qatar Airways δήλωσε πως η απαράμιλλη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways.

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Qatar Airways συμπεριέλαβε τη Σαντορίνη στο δίκτυο της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία της στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Με την Ελλάδα να προσφέρει μερικούς από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, η Qatar Airways μέσω του κόμβου της στη Ντόχα κάνει την Σαντορίνη προσβάσιμη από μια σειρά νέων αγορών.
Η απαράμιλλη Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης, παρά μόνο από την 5αστερη Qatar Airways. Σε λίγο καιρό η ταξιδιωτική εμπειρία προς αυτόν τον διεθνούς φήμης προορισμό, θα είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού. H αυξανόμενη παρουσία της Qatar Airways συμπίπτει με τις σημαντικές βελτιώσεις που έχουν επιτευχθεί σε επίπεδο λειτουργικής και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας στα αεροδρόμια μας. Έχω μεγάλη εκτίμηση στο όραμα της Qatar Airways για τα ελληνικά νησιά αλλά και το συνεργατικό πνεύμα που έχουμε αναπτύξει», ανέφερε ο Alexander Zinell

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos