Τήνος: Κέντρο υγείας και εισιτήρια τριτέκνων

12 Νοεμβρίου 2011 19:32
Πρόσληψη ακτινολόγου στο κέντρο υγείας Τήνου
Μετά από συνεχείς και επίμονες πιέσεις του Δημάρχου στο Υπουργείο Υγείας και στη Διοίκηση της 2ης Δ.Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, εγκρίθηκε η πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για τη στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος του Κέντρου Υγείας για έξι μήνες (ήδη υπογράφηκε σύμβαση εργασίας με χειριστή, σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 28631/24094/4-11-2011 έγγραφο της 2ης Δ.Υ.ΠΕ.)

Σημειώνεται ότι, με επιστολή του ο Δήμαρχος, είχε ζητήσει από την Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου να χρηματοδοτήσει το Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας "Νικόλαος Κόγκος", προκειμένου να προχωρήσει ο ίδιος ο Σύλλογος στη στελέχωση της ανωτέρω θέσης, κάτι που γινόταν τους τελευταίους μήνες.

Κατόπιν της νέας εξέλιξης με την πρόσληψη προσωπικού από το Υπουργείο Υγείας, η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΙΙΕΤ αποφάσισε να καλύψει οικονομικά τη θέση όταν προκύψει ξανά πρόβλημα υποστελέχωσης.

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει τις προσπάθειές του για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας.


Έκπτωση στα εισιτήρια τριτέκνων

Μετά από την με αρ. πρωτ.: 16311/12-10-2011 επιστολή του Δημάρχου σε όλες τις Ναυτιλιακές εταιρείες που εξυπηρετούν το λιμάνι της Τήνου για την παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια των τριτέκνων, η Ναυτική Εταιρεία Cyclades Fast Ferries ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα με την χορήγηση έκπτωσης 30 %, η οποία ισχύει από σήμερα 11/11/11.

Ευχόμαστε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν όλες οι ναυτικές εταιρείες, σε μια περίοδο που η ελληνική οικογένεια πλήττεται από τις συνέπειες της οικονομική κρίσης της χώρας μας, και δη η τρίτεκνη οικογένεια που αποτελεί τον στυλοβάτη της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει την κοινωνική του πολιτική, στηρίζοντας τους πολίτες του για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.   {plusone lang=el}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos