Συλλήψεις στη Ρόδο

14 Νοεμβρίου 2011 13:16

Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού για κλοπές στην Ρόδο

Συνελήφθη το Σάββατο (12-11-2011) το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας (1) 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ουκρανίας κατηγορούμενος για κλοπές.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών κατά τις οποίες ο 37χρονος:

Την (01-11-2011) αφαίρεσε μια γυναικεία τσάντα η οποία παρείχε προσωπικά αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο,
 Την (12-11-2011) το μεσημέρι αφαίρεσε από κατάστημα στην Ρόδο ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα παραπάνω κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιουχους.

Επιπλέον στην κατοχή του 37χρονου βρεθήκαν δυο (2) ακόμα κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν και φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προκειμένου να ερευνηθεί η προέλευση τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και αναζητούνται άλλοιδυο ομοεθνείς του για επικίνδυνη σωματική βλάβη στην Ρόδο

Συνελήφθη, χθες (13-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες στην Ρόδο, απόαστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου, ένας 23χρονος αλλοδαπόςυπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή. Αναζητούνται ακόμη δυο ομοεθνείς συνεργοί του.

Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στο Φιλαράκι Ρόδου, ο 27χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στην Χώρα, μαζί με δυο ομοεθνείς του πήγαν σε οικία που διέμεναν δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 31 και 34 ετών αντίστοιχα και για άγνωστο λόγο επιτέθηκαν με χρήση σιδερολοστου

στους Πακιστανούς.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 34χρονος, ενώ ο 31χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδησε από ύψος 6 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του πόδι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στην ΡόδοΣυνελήφθη, σήμερα (14-11-2011) στην Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 27χρονος ημεδαπός

για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Ιαλυσό, ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

 μια (1) σιδερογροθιά και

ένα (1) μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Κλοπή σε οικία στην Ρόδο

Χθες (13-11-2011) το βράδυ καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, κλοπή σε βάρος 59χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη (10-11-2011) απογευματινές ώρες, άγνωστοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του 59χρονου, εισήλθαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 75.000 ευρώ.

Ενεργείται έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos