Επέστρεψαν άλλοι ογδόντα τρεις (83) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους

28 Δεκεμβρίου 2011 17:18

Η επιστροφή άλλων ογδόντα τριών (83) αλλοδαπών, εννέα (9) υπηκόων Ιράκ, ενός (1) υπηκόου Μαρόκο, δώδεκα (12) υπηκόων Μπαγκλαντές,

δέκα έξι (16) υπηκόων Κίνας, ενός (1) υπηκόου Πακιστάν, σαράντα ενός (41) υπηκόων Αφγανιστάν και τριών (3) υπηκόων Σουδάν στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε χθες (27-12-2011), με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς αντίστοιχα το Ερμπίλ, την Καζαμπλάνκα, τη Ντάκα, τη Σανγκάη, τη Λαχώρ, την Καμπούλ και το Χαρτούμ.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos