Αστυνομικό δελτίο

10 Μαρτίου 2012 14:02

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία

Συνελήφθη χθες (09-03-2012) το απόγευμα στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του 24ου Ανακριτή Αθηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή Ρόδο.

Εξιχνιάστηκε κλοπή κυνηγητικού όπλου

Συνελήφθη, προχθές (08-3-2012) πρωινές ώρες στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή.

Ειδικότερα προχθές πρώτες πρωινές ώρες στην Δημοτική Ενότητα Πεταλουδών Ρόδου, σε έρευνα που έγινε στην οικία που διέμενε ο 24χρονος βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

• Ένα (1) κυνηγετικό όπλο

• Δυο (2) μικρά πριόνια

• Ένα (1) πολυεργαλείο-σουγιάς με λάμα μήκους 9 εκατοστών

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι 24χρονος το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο του 2011 αφαίρεσε το κυνηγετικό όπλο από αποθήκη 69χρονου ημεδαπού στο Παραδείσι Ρόδου.

Το κυνηγετικό όπλο αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos