Φοβισμένοι οι επίσημοι στην παρέλαση της Σύρου

26 Μαρτίου 2012 18:20

παρέλαση στη Σύρο κύλησε ομαλά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο, ορισμένοι επίσημοι, ειδικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής, πήραν τα μέτρα τους... έστω και προληπτικά, παρακολουθώντας τα γεγονότα εξ αποστάσεως.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο βουλευτής Κυκλάδων Γιώργος Παπαμανώλης ναι μεν παρακολούθησε την παρέλαση, όμως απέδρασε από την πίσω πόρτα, παρότι κανείς δεν τον αποδοκίμασε και δεν κινήθηκε εναντίον του. Μετά το τέλος της παρέλασης, εθεάθει να αποχωρεί από την πίσω πόρτα του δημαρχείου, αποφεύγοντας να συναναστραφεί με το πλήθος.

Εξέδρα επισήμων μπορεί να μην υπήρχε, ωστόσο, οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν στην πρώτη γραμμή στα σκαλάκια του δημαρχείου. Κάποιοι άλλοι όμως, επέλεξαν να κάτσουν πιο ψηλά, απομακρυσμένοι από το σημείο που βρίσκονταν οι περισσότεροι επίσημοι. Ίσως για περισσότερη ασφάλεια. Και μιλάμε για το δήμαρχο Σύρου Γιάννη Δεκαβάλλα και τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Πουσσαίο.

Το κλίμα στη Σύρο ήταν ήρεμο. Όπως γράφτηκε και στο ρεπορτάζ της παρέλασης, κατά τη διάρκεια της τελετής, τα πάντα εξελίχθησαν ομαλά. Ωστόσο, αρκετοί από τους επίσημους ήταν φοβισμένοι και επηρεασμένοι από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στη χώρα.

www.cyclades24.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos