Συνελήφθη 36χρονος για αποπλάνηση 14χρονης ανήλικης, στην Μύκονο

08 Ιουνίου 2012 01:40

Συνελήφθη σήμερα (07.06.2012) το πρωί στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανήλικης 14χρονης αλλοδαπής υπηκόου Γερμανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες ο 36χρονος αφού οδήγησε την 14χρονη ανήλικη σε οικία στην Χώρα Μυκόνου την αποπλάνησε και προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ως εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) είχε προσφέρει νωρίτερα αλκοολούχα ποτά στην 14χρονη και σε μια ακόμη συνομήλικη φίλη της.

Επιπλέον δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονιών της 14χρονης οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι και για την επιμέλεια και της συνομήλικης φίλης της.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας για βιασμό και απειλή σε βάρος 24χρονης ομοεθνούς του, στην Ρόδο.

Συνελήφθη χθες (06.06.2012) το απόγευμα στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 38χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή και βιασμό.

Ειδικότερα, χθες το πρωί καταγγέλθηκε από 24χρονη αλλοδαπή υπήκοο Αλβανίας ότι ο 38χρονος την απειλεί για ερωτικούς λόγους και περίπου πριν ένα μήνα την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς την θέλησή της.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη στην Μύκονο μια αλλοδαπή για χρήση πλαστού εγγράφου και παράνομη διαμονή στην χώρα. Συνελήφθη χθες (07.06.2012) στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, μια 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας για χρήση πλαστού εγγράφου και παράνομη διαμονή στην χώρα. Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, η 26χρονη κάνοντας χρήση πλαστής βεβαίωσης κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής επιχείρησε πετύχει την έκδοση Α.Φ.Μ. από την Δ.Ο.Υ. Μυκόνου. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε και η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos