Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Μύκονο

28 Ιουνίου 2012 15:27

Συνελήφθησαν χθες (27.06.2012) στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ασφαλείας Μυκόνου, δυο (2) αλλοδαποί

Φιλιππίνων (ένας άνδρας και μίας γυναίκα) ηλικίας 42 και 39 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης διαμονής στην χώρα.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στην Μύκονο, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε αποσκευές των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες νάυλον συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) συνολικού βάρους 19,2 γραμμαρίων.

Επιπλέον στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος αλλοδαπός διέμενε παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθησαν τρεις (3) Κινέζοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ομοεθνή τους, στην Ρόδο.

Οι συλληφθέντες και ο παθών διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Συνελήφθησαν χθες (27.06.2012) το βράδυ στην Ρόδο, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Κίνας ηλικίας 29, 25 και 35 ετών κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κολύμπια Ρόδου, ο 35χρονος με την βοήθεια του 29χρονου και του 25χρονου τραυμάτισε με μαχαίρι, στο στήθος και τον ώμο, έναν 38χρονο ομοεθνή τους, ύστερα από διαπληκτισμό για μεταξύ τους διαφορές.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου οι οποίοι σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου εντόπισαν στην περιοχή του Αρχαγγέλου τους τρεις δράστες και τους συνέλαβαν.

Επιπλέον στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι (συλληφθέντες και παθών) διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos