Εξιχνιάστηκαν δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, στην Ρόδο

02 Ιουλίου 2012 18:41

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν ομοεθνή συνεργό του συλληφθέντα.

Συνελήφθη χθες (01.07.2012) το απόγευμα στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ρόδου για διακεκριμένες κλοπές.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος από κοινού με ένα 19χρονο ομοεθνή του, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, τον τελευταίο μήνα διέπραξαν από κοινού συνολικά δέκα (10) κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, κυρίως στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου και συγκεκριμένα:

• Την 28-05-2012 πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός υπήκοος Ολλανδίας αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα αξίας 5.000 ευρώ.

• Αρχές Ιουνίου 2012 στην Ιαλυσό, αφαίρεσαν από εστιατόριο-μπαρ ξενοδοχείου ποτά, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ηλεκτρική συσκευή.

• Την 05-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Κρεμαστή, παραβίασαν κατάστημα εστιατόριο και αφαίρεσαν χρήματα, αναψυκτικά και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

• Την 12-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπός υπήκοος Ουγγαρίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

• Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό, αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ.

• Την 22-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Δανίας, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Επιπλέον αφαίρεσαν από εξωτερικό μπαρ της επιχείρησης μια ηλεκτρονική συσκευή.

• Την 23-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό αφού μπήκαν από ανοικτή μπαλκονόπορτα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε αλλοδαπή υπήκοος Τσεχίας, αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 800 ευρώ.

• Την 28-06-2012 πρώτες πρωινές ώρες στην Ιαλυσό σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις αφού μπήκαν από ανοικτές μπαλκονόπορτές σε δωμάτια ξενοδοχείων που διέμεναν αλλοδαποί υπήκοοι Νορβηγίας και Ουκρανίας αντίστοιχα, αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Στην κατοχή των κατηγορουμένων και σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, στην Ιαλυσό Ρόδου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα μέρος των οποίων αφού αναγνωρίστηκε αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos