Εξιχνιάστηκαν (33) διαρρήξεις και (4) απόπειρες διαρρήξεων ιερών Ναών, οχήματος και οικίας, στην Μήλο

03 Ιουλίου 2012 18:18

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις.

Συνελήφθησαν χθες (02.07.2012) μεταμεσονύχτιες ώρες στην Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, με την αυτόφωρη διαδικασία τέσσερις ημεδαποί (δυο άνδρες και δυο γυναίκες) ηλικίας 43, 22, 20 και 23 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κλοπές.

Ειδικότερα προχθές (01.07.2012) το βράδυ στην Μήλο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης αφαίρεσης χρημάτων από παγκάρι Ιερού Ναού, προσήχθησαν οι συλληφθέντες και διαπιστώθηκε ότι από τον Αύγουστο του 2011 είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων κυρίως Ιερών Ναών στο νησί της Μήλου.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν -29- διαρρήξεις και -4- απόπειρες διάρρηξης Ιερών Ναών, -2- διαρρήξεις της ίδιας οικίας και -2- κλοπές χρημάτων από το ίδιο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, μικρό χρηματικό πόσο σε κέρματα, καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.


Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, στην Κω.

Συνελήφθησαν σήμερα (03.07.2012) το πρωί στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 24 και 30 ετών για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες γνωστοποιήθηκε στις Αστυνομικές Αρχές από ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Κω, ότι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. θανάσιμα τραυματισμένος από τροχαίο δυστύχημα ένας 36χρονος ημεδαπός.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι στην περιοχή Κέφαλος Κω, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 36χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες και στην συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο τραυματισμός του 36χρονου ο οποίος κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο απεβίωσε.

Οι συλληφθέντες εγκατέλειψαν τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος και παρουσιάστηκαν αργότερα κατά την διάρκεια των αστυνομικών αναζητήσεων.

Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos