Πλούσιο αστυνομικό δελτίο

20 Νοεμβρίου 2012 15:49

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός για πρόκληση φθορών σε οικία στην Σύρο

Συνελήφθη, χθες (19-11-2012) το απόγευμα στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας 51χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες φθορές.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από αστυνομική έρευνα, ο 51χρονος στις 18 προς 19-11-2012 νυχτερινές ώρες στην περιοχή Πάγος Σύρου, προκάλεσε εμπρησμό σε πόρτα οικίας που διέμενε αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, καθώς επίσης και διαφορές άλλες φθορές εξωτερικά της οικίας, με αφορμή μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για επίθεση κατά αστυνομικών που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην Ρόδο

Συνελήφθη, σήμερα (20-11-2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για εξύβριση, απειλή, απλή σωματική βλάβη και αντίσταση κατά της Αρχής.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Κρεμαστή Ρόδου, κατά την διάρκεια που αστυνομικοί πραγματοποιούσαν στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους, ο 31χρονος κινήθηκε πεζός εναντίων τους χτυπώντας με κλωτσιά στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Ο δράστης, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση και συνέχιζε να εξυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων, κυνηγετικού όπλου και κροτίδων στην Κάλυμνο

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερις (4) αμφορείς «Βυζαντινής περιόδου»

Συνελήφθη, σήμερα (20-11-2012) στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, μια 51χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων, κυνηγετικού όπλου και κροτίδων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας πραγματοποιήθηκε έρευνα με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο σπίτι της 51χρονης, οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Τέσσερις (4) πήλινοι αμφορείς Βυζαντινής περιόδου

• Είκοσι επτά (27) τυποποιημένες κροτίδες

• Ένα (1) κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής

Τα αρχαία αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρχαιολόγο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Ν.3028/02 «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής κληρονομιάς» και θα αποσταλούν στην αρμόδια Υπηρεσία.

Η συλληφθείσα σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos