Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Πάρο - Συλλήψεις στις Κυκλάδες

29 Ιουνίου 2020 18:31

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 27-06-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο Την 27-06-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπής για κατάληψη αιγιαλού στη Νάξο Την 27-06-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 48χρονη ημεδαπή η οποία είχε αναπτύξει και διέθετε σε λουόμενους ομπρέλες - ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού, χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ηχορύπανση από καταστήματα στη Σύρο Την 28-06-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, δυο ημεδαποί ηλικίας 34 και 39 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο Την 28-06-2020 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπής για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στην Πάρο Την 28-06-2020 το πρωί συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονη ημεδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos