Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα για διακοπές στα Κουφονήσια

14 Ιουλίου 2020 00:14

 

Ευκαιρία για διακοπές έδωσε η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Νάξο.


Οπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook ο Μάκης Μπαλαούρας- που ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκλεψε λίγες ώρες από την πολιτική δραστηριότητα και μαζί με την οικογένειά του πήραν τη λάντζα και πήγαν στο Κουφονήσι. Στις φωτογραφίες φαίνονται και οι δύο χαλαροί, να απολαμβάνουν τις διακοπές τους παρέα με φίλους τους. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να φωτογραφηθεί τελείως χαλαρός με μπερμούδα και μπλουζάκι που γράφει πάνω Intergalactic Mission, ενώ απήλαυσαν και γεύμα σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

 

Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα για διακοπές στα Κουφονήσια- Με βερμούδες, σαγιονάρες και χαλαρές στιγμές με μπύρες [εικόνες]

Εγραψε ο Μάκης Μπαλαούρας:

Με τον Αλέξη στο Κουφονήσι
Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στην Νάξο ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεψε λίγες ώρες μαζί με την οικογένεια του και με τη "λάντζα", το καΐκι της γραμμής του συντρόφου Γ. Μαύρου, από τον Βόλακα της Νάξου στην όμορφη παραλία με τα υπέροχα γαλαζοπράσινα φωτεινά νερά, στο Πορί του Κουφονισιού.
Μαζί με τους Κουφονησιώτες Θανάση & Αντρέα Τσάδαρη, Κωστή Παπαδόπουλο και Ηλία Φωστιέρη συνοδεία τσίπουρου, χαλαρές-χαρούμενες συζητήσεις...

τσίπρας

Στη φωτογραφία φαίνεται και η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού σε επίσης χαλαρή διάθεση.

τσίπρας μπαζιάνα

Ο Αλέξης Τσίπρας με την παρέα του στα Κουφονήσια

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos