Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

14 Ιουλίου 2020 19:13

Την 13-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονος ημεδαπός ο όποιος λειτουργώντας επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος είχε τοποθετήσει-αναπτύξει σε τμήμα αιγιαλού ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Μύκονο Την 13-07-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο 30χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα Την 13-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 34χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,1- γραμμ. κάνναβης.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο Την 13-07-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 25 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos