Σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων για αγροτικά και μεταποιητικά θέματα

04 Φεβρουαρίου 2013 11:42

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑ) με την ευθύνη του Κ.Ε.Κ. 'Γεννηματάς' και του τομέα Αγροτικής Οικονομίας διεξήγαγε τη Κυριακή 03 ΦΕΒ 2013 στο

Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής το πρώτο από την σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που ξεκίνησαν για σημαντικά αγροτικά και μεταποιητικά θέματα και προγράμματα.

Η παρουσίαση της επικρατούσας κατάστασης και των προοπτικών της Μελισσοκομίας είναι το πρώτο από τα προγράμματα κατάρτισης-ενημέρωσης που θα ακολουθήσουν και θα διεξαχθούν σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου με αγροτική παραγωγή και εκδηλωθέν ενδιαφέρον από πλευράς συμπατριωτών μας για να τα παρακολουθήσουν.

Στην συγκεκριμένη ημερίδα η Λίνα ΠΑΠΑΤΣΗ, πρόεδρος του ΚΕΚ ενημέρωσε για τα τρέχοντα και υλοποιούμενα προγράμματα, ο νυν και ο πρώην, Αντιπεριφερειάρχες Αντώνης ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ και Σωτήρης ΠΑΜΠΑΚΑΣ παρουσίασαν τις δράσεις της ΠΝΑ για την Αγροτική Ανάπτυξη, Ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Ρόδου, Κώστας ΓΙΜΟΥΚΗΣ μίλησε στους υποψήφιους νέους μελισσοκόμους για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου και ακολούθως ο Γεωπόνος της ΠΝΑ Γιώργος ΜΟΣΧΙΔΗΣ και ο ειδικός σε θέματα Marketing Λάζαρος ΒΟΛΑΣ, παρουσίασαν αντιστοίχως τις εισηγήσεις τους για την μελισσοκομία και την προώθηση του μελιού.

Την ημερίδα παρακολούθησε σημαντικός αριθμός υποψηφίων νέων μελισσοκόμων οι οποίοι θα καταρτιστούν σε όλο τα φάσμα της μελισσοκομίας όπως Νομοθεσία, βιολογία των μελισσών, εξοπλισμός , μελισσοκομικά φυτά, τεχνικές παραγωγής μελιού και φυσικά πρακτική εξάσκηση με την βοήθεια παλαιών μελισσοκόμων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos