Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Επιστήμονες στην Ιταλία, τη χώρα που έχει χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορωνοϊό στην Ευρώπη, βρήκαν από πού μεταφέρθηκε ο ιός στην ήπειρό μας: Από μια εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τουρκία ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 18.03.2020, τον δεύτερο θάνατο από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαθώς τα ταξίδια έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού μια νέα διαφήμιση που κυκλοφόρησε από την Apple παρέχει μια εκτεταμένη εικόνα ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αγίας Πετρούπολης,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mια ψηφιακή περιήγηση στο μοναδικό Μουσείο Γουλανδρη, από τον καναπέ μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να θέλει να αγοράσει την γαλλική ομάδα, Τρουά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια γυναίκα θετική στον κορονοϊό έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι στο νοσοκομείο Αττικόν το βράδυ της Τετάρτης (18/03)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες για το πώς πρέπει να προστατευόμαστε αλλά και να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας από τον κορονοϊό έδωσε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος. Είναι καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικολογίας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 104.6 0" λύνοντας απορίες ακροατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί αν χρειαστεί να κυκλοφορήσουμε έξω και να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατευθούμε από τον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στον αριθμό των θανάτων από την πανδημία Covid-19 ανακοίνωσε σήμερα η Γαλλία, ενώ η χώρα διανύει την δεύτερη ημέρα της καραντίνας σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos