×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«BLUE HORIZON»: Βλάβη στη δεξιά μηχανή - Διακομιδές ασθενών

31 Ιουλίου 2013 03:11

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «BLUE HORIZON» Ν.Π.10579,

ότι κατά τον πλου του εγκεκριμένου δρομολογίου του από το λιμάνι της Ρόδου προς τους λιμένες Θήρας και Πειραιά, υπέστη μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή με αποτέλεσμα να μην προσεγγίσει το λιμένα της Θήρας και να συνεχίσει το δρομολόγιό του με μειωμένη ταχύτητα για Πειραιά.

Οι επιβάτες που είχαν προορισμό το λιμένα της Θήρας και όσοι ανέμεναν να επιβιβαστούν από τον εν λόγω λιμένα, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Με τον κατάπλου του «BLUE HORIZON» στο λιμένα του Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του από την οικεία Λιμενική Αρχή, μέχρι την οριστική αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση οριστικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν.57, 97χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 42χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos