×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Μύκονο

31 Ιουλίου 2013 15:58

Συνελήφθησαν χθες (30-07-2013) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για διαφορετικές υποθέσεις σωματικών βλαβών.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη ένας 21χρονος υπήκοος Αργεντινής γιατί χθες το βράδυ ευρισκόμενος μέσα σε κέντρο διασκέδασης για ασήμαντη αφορμή χτύπησε στο κεφάλι με σπασμένο μπουκάλι έναν 19χρονο υπήκοο Ιταλίας.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί και εντόπισαν τον δράστη ο οποίος αφού αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα, συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 28χρονος υπήκοος Νιγηρίας γιατί χθες πρώτες πρωινές ώρες σε υπαίθριο χώρο στη Χώρα Μύκονου αφού διαπληκτίστηκε με έναν 24χρονο υπήκοο Ιταλίας τον χτύπησε στο λαιμό με σπασμένο μπουκάλι.

Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Το παραπάνω περιστατικό καταγγέλθηκε χθες το βράδυ και ύστερα από άμεση κινητοποίηση και αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε ο δράστης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos