Άγρια ληστεία με θύμα γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου: Αυτός είναι ένας από τους δράστες

12 Δεκεμβρίου 2020 20:30

Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί, για την ομηρία γνωστού επιχειρηματία της Μυκόνου από επικίνδυνους ληστές, μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις κοσμικές στήλες των media, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και αναγνώρισε ανεπιφύλακτα έναν από τους δράστες.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ., όλα ξεκίνησαν όταν άγνωστοι άρχισαν να κλωτσάνε την πόρτα του σπιτιού του. Εκείνος ανησύχησε και άνοιξε για να δει τι συμβαίνει. Τότε, τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του.

Τον ακινητοποίησαν, του έδεσαν τα πόδια με καλώδιο που βρήκαν στο διαμέρισμα και στη συνέχεια τον φίμωσαν με μαντηλι.

Ο ένας από τους τρεις Αφγανούς τον επιτηρούσε και οι άλλοι δύο έκαναν άνω κάτω όλους τους χώρους.

Η ομηρία του επιχειρηματία διήρκησε περίπου δύο ώρες. Όταν οι δράστες έφυγαν από το σπίτι, τότε το θύμα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την κατάθεση του επιχειρηματία, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας για θέματα της Μυκόνου, οι δράστες του αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, μία τηλεόραση και το αυτοκίνητο με το οποίο και διέφυγαν.

Το όχημα ήταν μισθωμένο από εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων και εντοπίστηκε να κινείται στην πλατεία Βάθης στις 3.00 το πρωί του Σαββάτου.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Τάκης Κυριακάκος, δηλώνει στο Newsbomb.gr ότι «οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έδειξαν για ακόμα μία φορά τον επαγγελματισμό και τα αντανακλαστικά τους. Βρίσκονται σταθερά στην πρώτη γραμμή και φέρνουν αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπηρεσία πρέπει να στηριχθεί ακόμα περισσότερο».

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, ακολούθησε καταδίωξη και τότε οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. εγκλώβισαν το Smart και συνέλαβαν τον οδηγό, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν ο ένας από τους τρεις ληστές. Ο επιχειρηματίας τον αναγνώρισε στο Α.Τ. Ομονοίας. Η Αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις στις οποίες περιγράφονται τα χαρακτηριστικά των συνεργών του συλληφθέντα και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos