Προσοχή! Κύματα σφοδρών βροχοπτώσεων στις Κυκλάδες μέχρι τη Δευτέρα…

12 Δεκεμβρίου 2020 20:48

Έντονα διαδοχικά φαινόμενα βροχόπτωσης αναμένονται στις Κυκλάδες από τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα.


Συγκεκριμένα, βάσει των νεότερων μετεωρολογικών προγνώσεων, από ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες θα πληγούν κατά διαστήματα τα νησιά των Κυκλάδων από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 13/12.

Για κάποιες ώρες μετά το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται ύφεση, ωστόσο από το βράδυ της ίδια μέρας νέα έντονα φαινόμενα βροχόπτωσης θα ενσκήψουν στα νησιά.

Τα αλλεπάλληλα κατά κύματα ισχυρά φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι και τη Δευτέρα 14/12. Οι άνεμοι κατά το τριήμερο Σάββατο – Δευτέρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα είναι εντάσεως έως 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 – 19 βαθμούς Κελσίου.

Από τη Δευτέρα ωστόσο προβλέπεται νέα μεταβολή του καιρού καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους θυελλώδεις εντάσεως 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos