×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μη προσέγγιση του «AQUA JEWEL» σε Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο

22 Ιανουαρίου 2014 11:39

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κιμώλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA JEWEL» Ν.Π.11045,

το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Σύρο - Πάρο - Σέριφο - Σίφνο - Κίμωλο - Μήλο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν προσέγγισε το λιμένα Κιμώλου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Μήλο.

Στην Κίμωλο επρόκειτο να αποβιβασθούν 02 επιβάτες και 01 όχημα, ενώ προς επιβίβαση κατά δήλωση του ναυτικού πράκτορα δεν ανέμενε κανείς.

Επίσης:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Μήλο - Κίμωλο - Σίφνο - Σέριφο - Πάρο - Σύρο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει στο λιμένα της Σίφνου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Σέριφο.

Στην Σίφνο επρόκειτο να αποβιβασθούν 01 επιβάτης, ενώ προς επιβίβαση ανέμεναν πενήντα έξι (56) επιβάτες, τρία (03) Ι.Χ. οχήματα, ένα (01) Φ/Γ και ένα (01) Δ/Κ για Σέριφο, οχτώ (08) επιβάτες για Πάρο και τρεις (03) επιβάτες για Σύρο, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUAJEWEL» Ν.Π.11045, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Μήλο - Κίμωλο - Σίφνο - Σέριφο - Πάρο - Σύρο, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο δεν κατέπλευσε στο λιμένα της Σερίφου και συνέχισε το εγκεκριμένο του δρομολόγιο.

Στην Σέριφο επρόκειτο να επιβιβαστεί ένας (01) επιβάτης για Πάρο, ενώ δεν υπήρχε κανείς για αποβίβαση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos