Προγραμματική Σύμβαση για προμήθεια εξοπλισμού Δημοτικού Σφαγείου

20 Ιανουαρίου 2021 19:52

Σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αμοργού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο την χρηματοδότηση του Δήμου από την Π.Ν.Α. με το ποσό των 20.460,00 € για την προμήθεια εξοπλισμού για το δημοτικό σφαγείο Αμοργού.


Η χρηματοδότηση αφορά την προμήθεια ενός ψυκτικού θαλάμου-καταψύκτη, πλήρως εξοπλισμένου, για την προσωρινή αποθήκευση και διαχείριση των ζωικών υπολειμμάτων του σφαγείου με σωστό περιβαλλοντικά τρόπο.
Μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης ο Δήμος Αμοργού θα προχωρήσει στην ανάθεση της προμήθειας και στην τοποθέτηση του ψυκτικού εξοπλισμού στο δημοτικό σφαγείο.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην εξασφάλιση της εν λόγω χρηματοδότησης. Τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Γαστρονομίας κ. Φιλήμονα Ζανετίδη, για συντονισμένες ενέργειες που οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα για το νησί μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos