Από επιτυχία στέφθηκε ο Ραδιο – τηλεμαραθώνιος Αγάπης για καλό σκοπό στη Σαντορίνη!

20 Ιανουαρίου 2021 20:38

Η καρδιά της ανθρωπιάς χτύπησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο νησί της Σαντορίνης. Εκεί ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Ράδιο – τηλεμαραθώνιος Αγάπης στον οποίο συμμετείχαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σαντορίνης, ΜΜΕ του νομού Κυκλάδων, η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Σκοπός του Ράδιο – τηλεμαραθωνίου η συγκέντρωση ποσού για την ολοκλήρωση των έργων ανοικοδόμησης των κτηριακών εγκαταστάσεων και των έργων επέκτασης στη Δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης.

Ο μαραθώνιος Αγάπης ξεκίνησε στις 7 το πρωί με τη ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Ι.Ν. Αγ. Ευθυμίου που βρίσκεται μέσα στη Δομή Φροντίδας Ηλικιωμένων και συνεχίστηκε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά. Ιδιώτες, σύλλογοι, σωματεία και ενώσεις από τη Σαντορίνη και τις υπόλοιπες Κυκλάδες κατέθεσαν προσφορές Αγάπης και το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Μηνύματα εκτός πολλών άλλων, απηύθυναν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επιφάνιος, Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος, Παροναξίας κ. Καλλίνικος και Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Το psts.gr συμμετέχοντας στην προσπάθεια απηύθυνε στον Ράδιο –τηλεμαραθώνιο Αγάπης το ακόλουθο μήνυμα:

 

Από την Πάρο η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία του Ραδιο – Τηλεμαραθώνιου Αγάπης για την στήριξη της Δομής Φροντίδας Ηλικιωμένων της Σαντορίνης.

Θα είμαστε δίπλα σας με όλες μας τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση του έργου Αγάπης που επιτελείτε και δεσμευόμαστε να προβάλλουμε μέσα από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα parianostypos.gr κάθε δυνατή πρωτοβουλία και ενέργεια υπέρ έργων ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στο νησί σας τη Σαντορίνη.

Ο ραδιο – τηλεμαραθώνιος Αγάπης της Σαντορίνης κάνει περήφανους όλους τους Κυκλαδίτες και τον καθένα ξεχωριστά.

Σας στέλνουμε ξανά τις ευχές μας για ευόδωση του ανθρωπιστικού σκοπού σας στον οποίο θα σταθούμε κι εμείς ως μέσο αρωγοί στο παρόν και στο μέλλον με όλες μας τις δυνάμεις!

Συγχαρητήρια και κάθε Επιτυχία από την Πάρο!

galaxy tab A7 new

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos