Κυκλάδες: Συλλήψεις σε Μύκονο, Σαντορίνη και Μήλο

08 Φεβρουαρίου 2021 16:15

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο


Την 06-02-2021 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση μέτρων πρόληψης κατά των ασθενειών στη Θήρα
Την 07-02-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 45χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, παραβιάζοντας τα μέτρα πρόληψης κατά του covid -19.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 06-02-2021 το πρωί συνελήφθη στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για τροχαίο ατύχημα στην Άνδρο
Την 07-02-2021 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με άλλο ΙΧΕ αυτοκίνητο έχοντας ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δευτέρου οχήματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos