×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση εργασίας εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων Κυκλάδων

17 Μαρτίου 2014 12:51

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου, σας ενημερώνει  ότι θα πραγματοποιήσει μαζί με όλους τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους

των Κυκλάδων , συνάντηση εργασίας με το προεδρείο της ΕΣΕΕ , την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Απριλίου 2014 και ώρα 1 το μεσημέρι στο μέγαρο ΕΒΕΠ στον Πειραιά.

Κατόπιν, την ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τα παρακάτω υπουργεία : Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Εργασίας ,Υπουργείο Τουρισμού, Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για να κατατεθεί ψήφισμα.

Παρακαλούνται τα μέλη μας , την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 9 το βράδυ, στο πρώτο θέμα ,της ημερήσιας διάταξης  της συνεδρίασης του συλλόγου , να μας καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για να ενσωματωθούν στο ψήφισμα που θα κατατεθεί στα παραπάνω υπουργεία , μετά την συνάντηση εργασίας.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου και οι σύλλογοι των Κυκλάδων – Άνδρου,

Αμοργού, Θήρας, Ίου , Κέας, Κύθνου, Κιμώλου, Μήλου, Νάξου, Σίφνου, Σερίφου, Σύρου, Τήνου, Ανάφης , για άλλη μια φορά αποδεικνύουν  ότι όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για τα προβλήματα των νησιών μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν.Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos