×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δεν προσέγγισε Φολέγανδρο το "SEA JET II"

05 Ιουνίου 2014 12:00

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φολέγανδρου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''SEA JET II'' Ν.Π. 10571, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα Φολέγανδρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το ''SEA JET II'' το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προερχόμενο από Μύκονο - Νάξο - Ίο - Θήρα για Μήλο - Σίφνο - Πειραιά, συνέχισε για τον επόμενο λιμένα προσέγγισης.

Στο πλοίο επέβαιναν προς αποβίβαση δεκαπέντε (15) επιβάτες ενώ στο λιμένα Φολέγανδρου ανέμεναν προς επιβίβαση, σύμφωνα με δήλωση του τοπικού ναυτικού πράκτορα, τριάντα πέντε (35) επιβάτες για Πειραιά, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Διακομιδή από Ίο για Θήρα

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ" Ν.Θήρας 39, 86χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos