×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Αδυναμία προσέγγισης "BLUE STAR I" στη Ρόδο

05 Ιουνίου 2014 12:10

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR I'' N.Π. 10744, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση

στο λιμένα Ρόδου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το ''BLUE STAR I'' το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά - Σαντορίνη - Κω και επιστροφή, αναχώρησε προς αναζήτηση ασφαλούς αγκυροβολίου στον όρμο "ΤΡΙΑΝΤΩΝ" Ρόδου, μέχρι βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και είχε προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης από λιμένα Ρόδου στις 16:00.

Στο πλοίο επέβαιναν προς αποβίβαση διακόσιοι εξήντα (260) επιβάτες και πενήντα έξι (56) Ι.Χ., εβδομήντα έξι (76) Φ/Γ και τρία (03) Δ/Κ και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Ρόδου στις 15:05.

Διακομιδή 45χρονου αλλοδαπού από Μύκονο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 1032, 45χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos