×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Βλάβη του Ε/Γ-ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 4» στην Τήνο - διακομιδές ασθενών

18 Ιουνίου 2014 10:38

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, μετά τον κατάπλουτου Ε/Γ-ΚΑΤ «ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 4», Ν.Π. 10659,

στο λιμένα της Τήνου, ότι κατά τη διαδικασία άπαρσης της πρυμναίας κλίμακας αποεπιβίβασης, διαπιστώθηκε θραύση στο συρματόσχοινο του συστήματος καθαίρεσης και άπαρσης.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα για Μύκονο - Πάρο - Νάξο με διακόσιους είκοσι τέσσερις (224) επιβάτες.

Μετά από τη διενέργεια έκτακτης επιθεώρησης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, κατά την οποία διαπιστώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης με επιτυχία από το πλήρωμα, το πλοίο απέπλευσε για τη συνέχιση του εγκεκριμένου δρομολογίου του.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ 2» Ν.Ν. 57, 19χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 81χρονης, από το λιμένα Κουφονησίου στο λιμένα της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ», Ν. Νάξου 53

- 20χρονης,από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα της Σύρου, με το Τ/Χ «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ», Τ.Ν. 99

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη προχθές από το λιμένα Γαυρίου Άνδρου στο λιμάνι της Ραφήνας, με πλωτό περιπολικό ΛΣ.ΕΛ.ΑΚΤ, 81χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos