×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Σαντορίνη 2ος δημοφιλέστερος προορισμός για γαμήλια ταξίδια

20 Ιουνίου 2014 13:17

Στη λίστα με τους δέκα καλύτερους προορισμούς για πολυτελείς διακοπές κατά τον μήνα του μέλιτος περιλαμβάνεται η Σαντορίνη,

σύμφωνα με την επικεφαλής της βρετανικής Ιστοσελίδας 101 ΗoneyMoons κ. Τζέιν Αντερσον, όπως αναφέρει η Skyscanner, ένας εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο διαδικτυακός τόπος αναζήτησης αεροπορικών πτήσεων, αυτοκινήτων για ενοικίαση και ξενοδοχείων. Η ειδικός για γαμήλια ταξίδια τοποθετεί στην πρώτη

θέση της λίστας το Παρίσι και στη δεύτερη θέση τη Σαντορίνη. Ακολουθούν το Κάπρι, η Νέα Υόρκη, η Καραϊβική, η Νότια Αφρική, η Βραζιλία, οι Μαλδίβες, οι Σεϋχέλλες και η Νέα Ζηλανδία.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Βρετανίας, συγκεντρώνοντας στοιχεία από τα μέλη του, ανέδειξε ως δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη για γαμήλιες τελετές, με σειρά προτίμησης, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Κροατία. Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 1,5 εκατ. Βρετανοί θα ταξιδέψουν φέτος στο εξωτερικό για να τελέσουν τον γάμο τους ή για να παραστούν σε γαμήλιες τελετές.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos