×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Aqua Jewel: Δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο από Σύρο για Τήνο - Άνδρο

03 Ιουλίου 2014 12:29

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Ε/Γ - Ο/Γ «Aqua Jewel Ν.Π.11045

από λιμένα Σύρου για λιμένα Τήνο - Άνδρο, δεν εκτελέστηκε λόγω προβλήματος ανεφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας NEL LINES για τη μη εκτέλεση του δρομολογίου έχει ως εξής:

"Ανεκτέλεστο δρομολόγιο Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL

Λόγω της σημερινής έκτακτης αργίας της εταιρείας που προμηθεύει καύσιμα στη Σύρο το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL, σας ενημερώνουμε ότι το σημερινό Τετάρτης 02/07/14 δρομολόγιο του πλοίου από Σύρο στις 23:59 προς Τήνο - Άνδρο και επιστροφή δεν θα εκτελεστεί.

Το πλοίο θα αναχωρήσει αύριο Πέμπτη 03/07/14 από Σύρο στις 07:25 για το τακτικό του δρομολόγιο".

Σύλληψη οδηγού στην Τήνο

Συνελήφθη χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Τήνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, οδηγός λεωφορείου, διότι κατόπιν τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε πως στερείτο επαγγελματικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Τήνου.

Διακομιδή από Τήνο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από το λιμένα της Τήνου στο λιμένα της Σύρου, 30χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos