Έκδοση Δελτίου Ταυτότητας στην Αμοργό

11 Ιουνίου 2021 14:06

Στην Αμοργό θα μπορούν πια να εκδίδουν Δελτίο Ταυτότητας οι πολίτες του νησιού μετά την σημαντική απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των Αμοργιανών που έπρεπε να ταξιδέψουν στη Νάξο για να βγάλουν αστυνομική ταυτότητα.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος στις συναντήσεις του με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είχε θέσει την αναγκαιότητα επίλυσης του θέματος καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης του αστυνομικού σταθμού της Χώρας με έμψυχο δυναμικό, τουλάχιστον στην τουριστική περίοδο. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ικανοποίησε και αυτό το αίτημα γεγονός που ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων και των επισκεπτών.

Από εδώ και στο έξης, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, θα έρχεται στην Αμοργό, αρμόδιο στέλεχος του Α.Τ Νάξου ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι διαδικασίες και οι πιστοποιήσεις εγγράφων για την έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos